Geert Wilders

Neen. Nee, Geert Wilders, ik denk dat het niet klopt wat je zegt. Je zegt dat er een 'anti-islam-wave' door Europa waart. Nee Geert, ik denk dat dat niet klopt. Volgens mij is het een 'angst-wave' die door Europa waart. En ik hoop en bid dat het één van de laatste stuiptrekkingen van de angst is. Angst kenmerkt het bestaan van ons mensen op aarde. Angst voor mensen die anders zijn dan ik, angst om te verliezen wat we hebben, angst voor tekort. Zolang we bewust of onbewust voor deze angsten blijven kiezen, genereren we steeds opnieuw angst in plaats van verbinding, angst in plaats van liefde. ik denk Geert, dat je mee golft op een golf van angst. En als ik me verzet tegen jou en je ideeën golf ik mee op de angst. Want alles waar je je tegen verzet wordt sterker. Het enige wat wij mensen kunnen doen Geert, is kiezen voor Liefde in plaats van Angst. En ik voel met alle vezels in mijn lichaam dat ik het aan mijn zoon verplicht ben.....
 
.....te kiezen voor Liefde, steeds opnieuw. En dan doel ik op Liefde in alle varianten, liefde voor mensen, liefde voor dieren, liefde voor de natuur, liefde voor alles wat er is, vertrouwen dat alles goed komt, alles goed is. Op elk moment in mijn leven kan ik kiezen voor liefde of voor angst. En angst is ook alle varianten daarvan: bezorgdheid, gebrek aan vertrouwen en haat. Want volgens mij is haat alleen maar vermomde angst. Heb jij kinderen Geert? Hoe zie jij de toekomst voor je kinderen? Leer je ze angst, of leer je ze vertrouwen? Ik laat het beantwoorden van die vragen aan jou over. Ik beantwoord liever niet voor een ander, kan het alleen voor mezelf. Ik wens mijn zoon een planeet die kiest voor Liefde, en alles waar zich dat in uit: respect, medeleven, compassie, zorg voor elkaar en voor het ons omringende, verbinding. Dat wens ik alle kinderen van deze planeet: Liefde! Alle kinderen, dus ook jij en ik, want wij zijn ook kinderen van deze planeet. Ooit begonnen als kinderen vol onschuld en vertrouwen. Zijn we dat nu nog? In vertrouwen? Ik niet, ik ben onderweg mijn vertrouwen kwijtgeraakt. Maar merk nu tevens dat ik opnieuw kan kiezen voor vertrouwen, voor Liefde, voor verbinding, en dan komt mijn kinderlijke enthousiasme ook weer terug. Wie kiest er, los van stemhokjes, met mij voor de Liefde? In de naam van onze kinderen.........

Reacties   

#3 Christine Pannebakker 07-03-2011 14:31
Je hebt helemaal gelijk! Ik zag gisteren reportage over heksenvervolging en moest er gelijk aan denken, angst maakt waanzin los. Laten we zelf leven in vertrouwen want dat is wat kinderen zien.
Mooi Ellen!
Citeer
#2 naomi reijnders 05-03-2011 09:55
yes!!! het gaat om liefde, in alles! @hartcontact op twit schreef mij deze week iets wat ik aldoor in hart en ziel met me meedraag, als je moet kiezen tussen angst en liefde, KIES LIEFDE!!!! mooi ellen, blijf hier voor staan! mooi mens! x
Citeer
#1 Ellen 05-03-2011 09:29
Hoi Naomi! Heel erg bedankt voor je mooie bericht! Liefs!
Citeer

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen