Mooie momenten

Ik wou dat ik het kon vasthouden, vastleggen, nooit vergeten, de mooie momenten met Dylan. Liefst dat de tijd even stil zou staan. Zodat ik het nog intenser zou kunnen beleven. Dikke onzin natuurlijk. Het is mooi genoeg om het te beleven zoals het is, maar ik wil maar aangeven hoe móói ik die momenten vind. Zoals gister toen we na het eten onszelf tracteerden op een lekker toetje, ijs met aardbeien en slagroom, jummie! Vooral het vanille-ijs is bij Dylan favoriet. Toen ie daarvan aan het smikkelen was, zei hij: ...
 
..."ik wou dat al het eten van de wereld ijs was. En dat dat dan echt góéd voor je was." En dan met de nadruk op goed. En met een heerlijke brede glimlach op z'n gezicht. En dat prachtige grinnikje erbij. De krullen dansend om z'n gezicht. Echt een verrukkelijk moment. Helemaal Dylan. Schitterend. En zoals gezegd, ik hoop dat ik het nóóóit vergeet. Het is zo'n mooi mens die zoon van me.....

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen